В четвъртък,  от 19.00 часа в Културен дом НХК представят

...
В четвъртък,  от 19.00 часа в Културен дом НХК представят
Коментари Харесай

В четвъртък играят „Сватба със закъснител“ в НХК

В четвъртък,  от 19.00 часа в Културен дом НХК показват комедията „Сватба със закъснител“.
Събитието ще се организира в сходство с издадените от здравните управляващи заповеди за противоепидемични ограничения.


„Броени минути до сватбата! Да имаше по какъв начин времето да се върне обратно, тъй като всичко е с главата надолу, затова – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка същинска бомба със запалителна примес от заплетени обстановки, изненадващи обрати, непредвидени събития и избухлив комизъм. Кой от всички герои пръв ще възпламени искрата? Бил, който дружно с ергенския си живот, може да се раздели и с същинския? Рейчъл, която от непрекъсната брачна половинка може да се окаже краткотрайна? Том, чиято другарка е „ тук ”, вместо да е „ там ”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с другари, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните английски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал създателят Робин Хаудън. Стъпка настрана може докара до бракоразводно дело, или до… пронизителен смях.

И въобще може ли нещо да се обърка преди сватбата и дали ще има женитба или не? Това ще ви опишат Филип Аврамов, Мая Бежанска и Тони Минасян. Режисьор на спектакъла е Николай Гундеров.

Поради наложените противоепидемични ограничения ще бъдат допускани лица с документ за имунизация, отрицателен антигенен или пср тест (направен не по-дълго от 48 часа преди осъществяване на събитието) и документ за преболедуване (регистрирано) от не повече от 12 месеца.

Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР